Home » Huisarts Eindhoven

Huisarts Eindhoven

Bent u op zoek naar een huisarts in Eindhoven? Neem dan contact op met Huisartsenpraktijk Keunen. Het team van onze huisartsenpraktijk in Eindhoven bestaat uit twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse. U kunt bij ons terecht voor een breed pakket eerstelijns zorg. Daarnaast bieden wij zorg op maat vlak bij huis en hebben wij een nauwe samenwerking met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis.

Huisarts Eindhoven: meld u online aan als nieuwe cliënt

U kunt zich als nieuwe cliënt via de website aanmelden bij een huisarts in onze praktijk in Eindhoven. Tevens kunt u bij ons ook online een herhaalrecept aanvragen en gebruik maken van een elektronisch consult. Handig als u een vraag heeft aan uw dokter of praktijkondersteuner in Eindhoven waarvoor een afspraak niet nodig is. U kunt de vraag online stellen waarna u via de mail binnen twee werkdagen een antwoord terugkrijgt.

Een vertrouwde dokter bij Huisartsenpraktijk Keunen in Eindhoven

Huisartsenpraktijk Keunen is uw vertrouwde dokter in Eindhoven. Ons gediplomeerde team is u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Wij luisteren naar u om samen met u een antwoord te vinden op uw vraag of een oplossing te vinden voor uw klachten. Onze huisartsenpraktijk in Eindhoven kent een breed aanbod voor zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen
  • Wrattenspreekuur
  • Het uitvoeren van vaatonderzoek in de benen
  • Spreekuur risico hart- en vaatziekten en chronische longziekten
  • Hulp bij stoppen met roken

Zoekt u een dokter in Eindhoven omdat u hier bent komen wonen, of wilt u wisselen van huisarts? Dan kunt u uitstekend terecht bij Huisartsenpraktijk Keunen.

Meer informatie?

Onze huisartsenpraktijk is gevestigd aan de Ettelbruckhof 3 in Eindhoven. Neem voor meer informatie over ons werk als huisarts in Eindhoven gerust contact met ons op door te bellen naar 040-2412214. Daarnaast stellen onze medewerkers zich graag online aan u voor. Lees meer over ons team!

U kunt ook uw thuismetingen invullen via onderstaand formulier en doorgeven aan uw huisarts of praktijkondersteuner

Formulier thuismeting

Informatie en praktijkgegevens

Huisartsen praktijk Keunen

Spreekuur beschikbaarheid artsen
Drs. M.J.R.M Keunen: dinsdag en woensdag
Drs. H. Verbon: maandag, donderdag en vrijdag.

Ettelbruckhof 3
5625NV Eindhoven

Fax: 040-2912897
E-mail: info@huisartsenpraktijk-keunen.nl

Telefoon: 040-2412214
Via het keuzemenu kunt u kiezen voor de opties

  1. Spoedlijn
  2. Herhaalrecepten
  3. Assistente

Spoedpost: 0900-8861 (17.00-08.00 uur in het weekend)

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?

hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt