Home » Huisarts Strijp

Huisarts Strijp

Wanneer u op zoek bent naar een huisarts in Eindhoven of specifiek rondom stadsdeel Strijp dan bent u bij Huisartsenpraktijk Keunen op het juiste adres. Het team binnen onze praktijk bestaat uit twee verschillende dokters die jarenlange ervaring en kennis en kunde met zich meedragen. Daarnaast bestaat ons team uit twee praktijkondersteuners en een secretaresse, ook zij staat u graag te woord. Verder kunt u bij ons terecht voor een breed en divers pakket aan zorg van de beste kwaliteit. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van zorg op maat bij u thuis en hebben we nauwe samenwerkingsverbanden met specialisten uit het St. Anne Ziekenhuis, het Catharina Ziekenhuis en het Maxima Medisch Centrum. Zo zijn wij in de buurt Strijp in Eindhoven een gewaardeerde huisarts en een hoog aangeschreven huisartsenpraktijk.

Huisartsenpraktijk Keunen, uw gewaarde huisarts rondom Strijp én Eindhoven

Ons gediplomeerd team is u graag van dienst. Door onze jarenlange ervaring proberen wij u zoek goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u ervoor kiest om uzelf aan te melden bij onze huisarts in de regio Strijp in Eindhoven kunt u dit gemakkelijk online doen. Op onze website kunt u zichzelf eenvoudig aanmelden. Daarnaast hebben wij een breed aanbod van diverse diensten, denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen;
  • Hulp bij het stoppen met roken;
  • Het uitvoeren van een vaatonderzoek in de benen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze huisarts binnen in onze huisartsenpraktijk u kan aanbieden in de buurt Strijp van Eindhoven? U kunt van 08:00 tot 16:00 naar een van onze assistenten bellen, dit kan via het telefoonnummer: 040-2412214.

U kunt ook uw thuismetingen invullen via onderstaand formulier en doorgeven aan uw huisarts of praktijkondersteuner

Formulier thuismeting

Informatie en praktijkgegevens

Huisartsen praktijk Keunen

Spreekuur beschikbaarheid artsen
Drs. M.J.R.M Keunen: dinsdag, woensdag en vrijdag.
Drs. S. Kafai Rad: maandag en donderdag.

Ettelbruckhof 3
5625NV Eindhoven

Fax: 040-2912897
E-mail: info@huisartsenpraktijk-keunen.nl

Telefoon: 040-2412214
Via het keuzemenu kunt u kiezen voor de opties

  1. Spoedlijn
  2. Herhaalrecepten
  3. Assistente

Spoedpost: 0900-8861 (17.00-08.00 uur in het weekend)

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?

hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt