Home » Medewerkers

Medewerkers

Maarten Keunen huisarts - Huisartsenpraktijk Keunen

Maarten keunen

profiel dr keunen

Drs. Maarten Keunen. Huisarts.

In 1956 ben ik geboren in Waalre. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen en 2 honden.

PSV supporter, DS liefhebber en ik kom tot rust in de tuin bij mijn Koi karpers. In de winter schaats ik. Om mijn geest en lijf in balans te houden fitness ik een paar keer per week.

Na mijn medicijnen studie in Leiden, heb ik een jaar gewerkt op de orthopedie afdeling van het huidige MMC. In mijn jeugd heb ik veel getennist waardoor interesse in het menselijk bewegingsapparaat is gewekt. Ik ben daarna werkzaam geweest op het Sport Medisch Advies Centrum te Eindhoven.

In 1990 heb ik de huisartsenpraktijk overgenomen. Vanaf deze tijd werk ik samen met mijn assistente Annedien. Het mooie van het huisartsenvak vind ik het contact met mijn patiënten, door de lange samenwerking ken ik de gezondheidsgeschiedenis, gezinssituatie en de ups en downs van mijn cliënten.

Bij mijn advisering vraag ik me af hoe ik zelf behandeld zou willen worden en welke specialisten per probleem de beste zorg bieden.
Doordat huisartsen meer zorgtaken van de overheid hebben gekregen, is mijn takenpakket uitgebreidt met administratie, organisatie en management. Ik werk samen met collega en tevens de nieuwe praktijkhouder per januari 2023 Helmi Verbon, assistentes Els en Annedien en praktijk ondersteunster Claudia.

Met dit team willen wij u zo goed mogelijke eerste lijns-zorg bieden.

Maarten Keunen

Helmi Verbon huisarts - Huisartsenpraktijk Keunen

Helmi Verbon

Drs. H. Verbon Huisarts

Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag

Ik ben Helmi Verbon, per 1 januari 2023 neem ik de praktijk van Maarten Keunen over.
Ik ben geboren en getogen in Eindhoven, ik heb geneeskunde gestudeerd in Maastricht. Sinds 2003 ben ik huisarts en heb ik in verschillende huisartspraktijken in Brabant gewerkt.In mijn vrije tijd drink ik graag een goede kop koffie, verder houd ik van hardlopen, wandelen, tennissen. Huisartsgeneeskunde vind ik een mooi vak. Ik ben geïnteresseerd in mensen, tijdens ziekte en gezondheid. Als u een vraag heeft op het spreekuur bekijk ik graag samen met u wat de juiste weg is om te bewandelen. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Megje van Winkel Verpleegkundig Specialist - Huisartsenpraktijk Keunen

Megje van Winkel

[Foto volgt]

M. Van Winkel

aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag
[Tekst volgt]

Claudia van de Moosdijk praktijkondersteuner - Huisartsenpraktijk Keunen

Claudia van de Moosdijk

Claudia van de Moosdijk, Praktijkondersteuner Somatiek

Mijn naam is Claudia van de Moosdijk en ik werk als praktijkondersteuner binnen deze praktijk per 2 mei 2022.

Ik ben van oorsprong verpleegkundige en heb een aanvullende opleiding tot praktijkondersteuner somatiek voltooid in 2008.

De praktijkondersteuner met de specialisatie somatiek begeleidt patiënten met een lichamelijke chronisch aandoening, met name met diabetes, astma/ COPD en hart- en vaatziekten. Zo geeft de praktijkondersteuner voorlichting over het ziektebeeld, begeleidt de patiënt bij medicatiegebruik en veranderingen in de leefstijl en voert controle onderzoeken uit. 

Na het voltooien van mijn HBO- V opleiding in Breda, heb ik in diverse ziekenhuizen gewerkt o.a. in Venlo, Geldrop en in Eindhoven op verschillende afdelingen. Daarna werkte ik in de wijkverpleging en vanaf 2008 werk ik met veel plezier als praktijkondersteuner. 

Ik vind het leuk en heel belangrijk om persoonsgericht te werken, dat houdt mijn vak heel boeiend, er is geen dag hetzelfde op mijn werk. Aansluiting vinden bij de drijfveren en motivatie van iemand en van daar uit de doelen te bepalen die iemand wil bereiken. Centraal staat niet alleen de behandeling van het gezondheidsprobleem, maar ook de manier waarop de patiënt met het probleem omgaat en in het leven staat.

Zelf ben ik geboren in Eindhoven in 1968, als de helft van een tweeling. Ik heb lange tijd in Eindhoven gewoond, daarna kort in Helmond en in Venlo, maar ben weer teruggekeerd naar Brabant. Momenteel woon ik in Waalre. Ik ben graag creatief bezig en kan enorm genieten naast mijn werk van mooie natuur, van liggen in mijn hangmat in een lekker zonnetje, een goed gesprek, op pad met de caravan, tuinieren, een mooie wandeling of fietstocht. 

Ik kijk uit naar een kennismaking met u. Ik werk momenteel op maandag en dinsdag van 8.00 tot 16.30, vanaf 1 juni ook op donderdagochtend. Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer van de praktijk, u kunt een terugbelafspraak in mijn agenda laten plannen.

Annedien Verhagen praktijkondersteuner - Huisartsenpraktijk Keunen

Annedien Verhagen

annedien

Annedien Verhagen. Praktijkondersteuner.

Ik ben Annedien Verhagen, reeds vijftig jaar met hart en ziel werkzaam in de gezondheidszorg als gediplomeerd doktersassistente.
Sinds 1 januari 1991 ben ik in dienst van Drs. Keunen. Ik werk momenteel nog parttime en houd me voornamelijk bezig met:

– CVRM  (Cardio Vasculair Risico Management)
– ECG    (Electro CardioGram)
– EAI     (Vaatonderzoek)
– 24-uurs bloeddrukmeting
– Gewichtcontroles
– De financiële administratie van de praktijk

Zelfs na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd vind ik het nog steeds fijn om te kunnen werken en contact met de patienten te hebben.

Huisartsenpraktijk Keunen - Els Brouwer

Els Brouwer

profiel assistente

Assistente.

Informatie en praktijkgegevens

Huisartsen praktijk Keunen

Spreekuur beschikbaarheid artsen
Drs. M.J.R.M Keunen: dinsdag en woensdag
Drs. H. Verbon: maandag, donderdag en vrijdag.

Ettelbruckhof 3
5625NV Eindhoven

Fax: 040-2912897
E-mail: info@huisartsenpraktijk-keunen.nl

Telefoon: 040-2412214
Via het keuzemenu kunt u kiezen voor de opties

  1. Spoedlijn
  2. Herhaalrecepten
  3. Assistente

Spoedpost: 0900-8861 (17.00-08.00 uur in het weekend)

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?

hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt