Home » Medewerkers

Medewerkers

Maarten Keunen huisarts - Huisartsenpraktijk Keunen

Maarten keunen

profiel dr keunen

Drs. Maarten Keunen. Huisarts.

In 1956 ben ik geboren in Waalre. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen en 2 honden.

PSV supporter, DS liefhebber en ik kom tot rust in de tuin bij mijn Koi karpers. In de winter schaats ik. Om mijn geest en lijf in balans te houden fitness ik een paar keer per week.

Na mijn medicijnen studie in Leiden, heb ik een jaar gewerkt op de orthopedie afdeling van het huidige MMC. In mijn jeugd heb ik veel getennist waardoor interesse in het menselijk bewegingsapparaat is gewekt. Ik ben daarna werkzaam geweest op het Sport Medisch Advies Centrum te Eindhoven.

In 1990 heb ik de huisartsenpraktijk overgenomen. Vanaf deze tijd werk ik samen met mijn assistente Annedien. Het mooie van het huisartsenvak vind ik het contact met mijn patiënten, door de lange samenwerking ken ik de gezondheidsgeschiedenis, gezinssituatie en de ups en downs van mijn cliënten.

Bij mijn advisering vraag ik me af hoe ik zelf behandeld zou willen worden en welke specialisten per probleem de beste zorg bieden.
Doordat huisartsen meer zorgtaken van de overheid hebben gekregen, is mijn takenpakket uitgebreidt met administratie, organisatie en management. Ik werk samen met collega S. Kafai Rad, assistentes Els en Annedien en praktijk ondersteunster Annemieke.

Met dit team willen wij u zo goed mogelijke eerste lijns-zorg bieden.

Maarten Keunen

Sanaz Kafai Rad huisarts - Huisartsenpraktijk Keunen

Sanaz Kafai Rad


Drs. S. Kafai Rad Huisarts

Mijn naam is Sanaz Kafai Rad. Ik kom oorspronkelijk uit Iran en woon sinds mijn 11e jaar in Nederland. Sinds 2016 ben ik met veel plezier huisarts. De opleiding Geneeskunde heb ik op het universitair medisch centrum te Utrecht gevolgd, en mijn specialisatie tot huisarts op het Erasmus medisch centrum te Rotterdam. Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in Rotterdam, wilde ik toch weer terug naar het mooie Brabant. Na 2 jaar bij huisartsenpraktijk Helmond centrum te hebben gewerkt, besloot ik in Eindhoven te gaan werken, omdat ik ook in Eindhoven woon en mezelf in Eindhoven wil vestigen.
Wat ik het mooist vind aan mijn vak, behalve de brede medische kennis, is dat ik ook de mens achter mijn patiënt leer kennen. Het werk is persoonlijk, het is breed en het geeft veel voldoening.

Met ons team doen wij er alles aan om u van de beste zorg te voorzien.

Drs. S. Kafai Rad Huisarts

Claudia van de Moosdijk praktijkondersteuner - Huisartsenpraktijk Keunen

Claudia van de Moosdijk

Claudia van de Moosdijk, Praktijkondersteuner Somatiek

Mijn naam is Claudia van de Moosdijk en ik werk als praktijkondersteuner binnen deze praktijk per 2 mei 2022.

Ik ben van oorsprong verpleegkundige en heb een aanvullende opleiding tot praktijkondersteuner somatiek voltooid in 2008.

De praktijkondersteuner met de specialisatie somatiek begeleidt patiënten met een lichamelijke chronisch aandoening, met name met diabetes, astma/ COPD en hart- en vaatziekten. Zo geeft de praktijkondersteuner voorlichting over het ziektebeeld, begeleidt de patiënt bij medicatiegebruik en veranderingen in de leefstijl en voert controle onderzoeken uit. 

Na het voltooien van mijn HBO- V opleiding in Breda, heb ik in diverse ziekenhuizen gewerkt o.a. in Venlo, Geldrop en in Eindhoven op verschillende afdelingen. Daarna werkte ik in de wijkverpleging en vanaf 2008 werk ik met veel plezier als praktijkondersteuner. 

Ik vind het leuk en heel belangrijk om persoonsgericht te werken, dat houdt mijn vak heel boeiend, er is geen dag hetzelfde op mijn werk. Aansluiting vinden bij de drijfveren en motivatie van iemand en van daar uit de doelen te bepalen die iemand wil bereiken. Centraal staat niet alleen de behandeling van het gezondheidsprobleem, maar ook de manier waarop de patiënt met het probleem omgaat en in het leven staat.

Zelf ben ik geboren in Eindhoven in 1968, als de helft van een tweeling. Ik heb lange tijd in Eindhoven gewoond, daarna kort in Helmond en in Venlo, maar ben weer teruggekeerd naar Brabant. Momenteel woon ik in Waalre. Ik ben graag creatief bezig en kan enorm genieten naast mijn werk van mooie natuur, van liggen in mijn hangmat in een lekker zonnetje, een goed gesprek, op pad met de caravan, tuinieren, een mooie wandeling of fietstocht. 

Ik kijk uit naar een kennismaking met u. Ik werk momenteel op maandag en dinsdag van 8.00 tot 16.30, vanaf 1 juni ook op donderdagochtend. Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer van de praktijk, u kunt een terugbelafspraak in mijn agenda laten plannen.

Annedien Verhagen praktijkondersteuner - Huisartsenpraktijk Keunen

Annedien Verhagen

annedien

Annedien Verhagen. Praktijkondersteuner.

Ik ben Annedien Verhagen, reeds vijftig jaar met hart en ziel werkzaam in de gezondheidszorg als gediplomeerd doktersassistente.
Sinds 1 januari 1991 ben ik in dienst van Drs. Keunen. Ik werk momenteel nog parttime en houd me voornamelijk bezig met:

– CVRM  (Cardio Vasculair Risico Management)
– ECG    (Electro CardioGram)
– EAI     (Vaatonderzoek)
– 24-uurs bloeddrukmeting
– Gewichtcontroles
– De financiële administratie van de praktijk

Zelfs na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd vind ik het nog steeds fijn om te kunnen werken en contact met de patienten te hebben.

Huisartsenpraktijk Keunen - Els Brouwer

Els Brouwer

profiel assistente

Assistente.

Informatie en praktijkgegevens

Huisartsen praktijk Keunen

Spreekuur beschikbaarheid artsen
Drs. M.J.R.M Keunen: dinsdag, woensdag en vrijdag.
Drs. S. Kafai Rad: maandag en donderdag.

Ettelbruckhof 3
5625NV Eindhoven

Fax: 040-2912897
E-mail: info@huisartsenpraktijk-keunen.nl

Telefoon: 040-2412214
Via het keuzemenu kunt u kiezen voor de opties

  1. Spoedlijn
  2. Herhaalrecepten
  3. Assistente

Spoedpost: 0900-8861 (17.00-08.00 uur in het weekend)

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?

hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt