Home » Medische keuring rijbewijs Eindhoven

Medische keuring rijbewijs Eindhoven

Een medische keuring voor het behalen van een rijbewijs kunt u in Eindhoven laten uitvoeren door Huisartsenpraktijk Keunen. Onze praktijk is gevestigd aan de Ettelbruckhof 3 te Eindhoven en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur. Wilt u voor vandaag nog een afspraak maken? Bel dan voor 09.30 met onze assistente in Eindhoven en laat u zo spoedig mogelijk keuren voor uw rijbewijs.

Medische keuring rijbewijs Eindhoven: neem uw Eigen verklaring en identiteitsbewijs mee

Het keuren van uw rijbewijs wordt doorgaans niet door uw eigen arts in Eindhoven uitgevoerd. Het is aan u om te bepalen door welke arts u de medische keuring voor uw rijbewijs, bijvoorbeeld in Eindhoven, wilt laten uitvoeren. De arts onderzoekt zowel uw lichamelijke als geestelijke gezondheid. Daarnaast worden uw ogen onderzocht en uw bloeddruk gemeten. Het kan zijn dat u voorafgaand aan de afspraak wordt gevraagd om een potje urine mee te nemen. Zorg er in ieder geval altijd voor dat u bij het keuren van uw rijbewijs een ingevulde Eigen verklaring en een geldig identiteitsbewijs meeneemt naar onze praktijk in Eindhoven.

Neem contact op met de assistente voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de medische keuring voor uw rijbewijs bij onze praktijk in Eindhoven gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak inplannen met onze praktijk in Eindhoven voor het keuren van uw rijbewijs. Neem contact op met onze assistente via het telefoonnummer 040-2412214. Wij staan u graag te woord en beantwoorden eventuele vragen.

U kunt ook uw thuismetingen invullen via onderstaand formulier en doorgeven aan uw huisarts of praktijkondersteuner

Formulier thuismeting

Informatie en praktijkgegevens

Huisartsen praktijk Keunen

Spreekuur beschikbaarheid artsen
Drs. M.J.R.M Keunen: dinsdag en woensdag
Drs. H. Verbon: maandag, donderdag en vrijdag.

Ettelbruckhof 3
5625NV Eindhoven

Fax: 040-2912897
E-mail: info@huisartsenpraktijk-keunen.nl

Telefoon: 040-2412214
Via het keuzemenu kunt u kiezen voor de opties

  1. Spoedlijn
  2. Herhaalrecepten
  3. Assistente

Spoedpost: 0900-8861 (17.00-08.00 uur in het weekend)

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?

hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt