Home » Rijbewijskeuring Eindhoven

Rijbewijskeuring Eindhoven

Wanneer u zoekt naar een adres voor uw rijbewijskeuring in de regio óf rondom Eindhoven, dan moet u bij Huisartsenpraktijk Keunen wezen. Gedurende de keuring wordt er op diverse zaken gelet, denk hierbij aan algemene zaken zoals uw geestelijke en lichamelijke toestand. Wij doen dit met de nodige zorg, een persoonlijke aanpak staat dan ook altijd bij ons voorop. Wij zorgen voor een betrouwbare keuringarts tijdens de keuring voor uw rijbewijs in Eindhoven. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 16:00 uur, wanneer u voor bijvoorbeeld vandaag nog een afspraak wilt maken, is dat geen enkel probleem. U moet dan wel vóór 9:30 met een van onze assistenten hebben gebeld. Zo kunt u eventueel vandaag óf anders morgen terecht voor de keuring van uw rijbewijs door een keuringarts in de regio van Eindhoven.

Uw rijbewijskeuring in Eindhoven

Wanneer u ervoor kiest om uw rijbewijskeuring te laten doen bij een arts in de regio van Eindhoven, duurt deze keuring ongeveer 20 minuten. Echter moet u er wel rekening mee houden dat u bepaalde zaken mee moeten nemen naar uw keuringarts in Eindhoven bij de keuring voor uw rijbewijs. Denk hierbij aan zaken zoals:

  • Uw geldige rijbewijs;
  • Uw bril, wanneer u natuurlijk brildragend bent;
  • Uw medicijnenlijst;
  • Een door u zelf ingevulde eigen verklaring;
  • Bewijs van sterkte bij het gebruik van contactlenzen.

Dit zijn de zaken waar u rekening mee moet houden bij uw rijbewijskeuring bij bijvoorbeeld Huisartsenpraktijk Keunen in Eindhoven.

Bel de assistente voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft de rijbewijskeuring bij een keuringarts in Eindhoven? Onze assistenten vertellen u graag over de specificaties en de zaken waar u rekening mee moet houden. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer: 040-2412214. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze praktijk in Eindhoven voor een rijbewijskeuring.

U kunt ook uw thuismetingen invullen via onderstaand formulier en doorgeven aan uw huisarts of praktijkondersteuner

Formulier thuismeting

Informatie en praktijkgegevens

Huisartsen praktijk Keunen

Spreekuur beschikbaarheid artsen
Drs. M.J.R.M Keunen: dinsdag en woensdag
Drs. H. Verbon: maandag, donderdag en vrijdag.

Ettelbruckhof 3
5625NV Eindhoven

Fax: 040-2912897
E-mail: info@huisartsenpraktijk-keunen.nl

Telefoon: 040-2412214
Via het keuzemenu kunt u kiezen voor de opties

  1. Spoedlijn
  2. Herhaalrecepten
  3. Assistente

Spoedpost: 0900-8861 (17.00-08.00 uur in het weekend)

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?

hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt