Home » Studenten arts Eindhoven

Studenten arts Eindhoven

Studenten die een arts zoeken in Eindhoven kunnen terecht bij Huisartsenpraktijk Keunen. Onze praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 16.00 uur. Ons team bestaat uit twee huisartsen, twee praktijkondersteuners, een assistente en een secretaresse. Meld u online bij ons aan als nieuwe patiënt of neem contact op met onze assistente.

Studenten arts Eindhoven: online uw zaken regelen

Verhuist u naar Eindhoven, bijvoorbeeld voor een studie, dan bent u verplicht hier ook een huisarts te zoeken. De zorgverzekeraar verplicht u namelijk een huisarts te hebben in de stad waar u woont. Huisartsenpraktijk Keunen is gevestigd in dé studentenstad in Eindhoven. U kunt bij ons zonder afspraak terecht tijdens ons inloopspreekuur of een afspraak maken met onze assistente. Wilt u nog dezelfde dag een afspraak? Neem dan voor 09.30 uur contact met ons op. Veel zaken kunt u ook snel en eenvoudig online bij ons regelen. Zo kunt u bij ons online een herhaalrecept aanvragen of bijvoorbeeld een elektronisch consult volgen. U kunt zich ook online inschrijven als nieuwe patiënten. Wel zo gemakkelijk, wanneer u bijvoorbeeld een druk leven heeft en niet zomaar de tijd kan vrijmaken om bij ons langs te komen.

Meer informatie en contact

Lees online meer over ons team en ons zorgaanbod. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die wij bieden en wat wij voor u kunnen betekenen als arts voor onder andere studenten in Eindhoven. Uiteraard staan wij u voor meer informatie over het inschrijven bij onze praktijk ook telefonisch te woord. Neem contact op met Huisartsenpraktijk Keunen, uw studenten arts in Eindhoven, door te bellen naar 040-2412214.

U kunt ook uw thuismetingen invullen via onderstaand formulier en doorgeven aan uw huisarts of praktijkondersteuner

Formulier thuismeting

Informatie en praktijkgegevens

Huisartsen praktijk Keunen

Spreekuur beschikbaarheid artsen
Drs. M.J.R.M Keunen: dinsdag, woensdag en vrijdag.
Drs. S. Kafai Rad: maandag en donderdag.

Ettelbruckhof 3
5625NV Eindhoven

Fax: 040-2912897
E-mail: info@huisartsenpraktijk-keunen.nl

Telefoon: 040-2412214
Via het keuzemenu kunt u kiezen voor de opties

  1. Spoedlijn
  2. Herhaalrecepten
  3. Assistente

Spoedpost: 0900-8861 (17.00-08.00 uur in het weekend)

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?

hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt